21 november; intocht Sinterklaas in het centrum van Oosterhout

Aankomende zondag zijn er in Arendshof verschillende strooipieten, acrobatenpieten & spelletjespieten te vinden! Bekijk hier het volledige programma voor de intocht op 21 november.

Sinterklaas komt dit jaar aan op 2 plekken in Oosterhout!

Wat een slimme en moderne burgemeester hebben we in Oosterhout. Vorige week was er nog grote paniek omdat de Pakjesboot niet kon aanmeren bij het Lukwelpark en nu heeft hij niet één maar twee nieuwe plekken geregeld waar alle kinderen van Oosterhout samen met hun vriendjes, ouders, opa’s en oma’s op zondag 21 november van de aankomst van Sinterklaas en de Pieten kunnen genieten.


Op de Heuvel wordt een groot scherm geplaatst. Daarop zal rechtstreeks de aankomst van de Pakjesboot bij de Korenbocht te zien zijn. In de haven is niet veel ruimte, dus daar zullen geen activiteiten worden georganiseerd. De burgemeester zal Sinterklaas en de Pieten dan ook welkom heten op de Heuvel in Oosterhout.


Welkom
Misschien een beetje saai? Nou, dan ken je de organisatie nog niet. Ze hebben gebeld met H19 en zij gaan helpen om er een fantastisch ontvangst van te maken op de Heuvel. En het leuke is, dat alle kinderen van Oosterhout daar ook aan mee kunnen doen. Er wordt een speciale dans ingestudeerd, er is een knutselgroep en je kunt komen zingen op het podium en muziek maken. Dat wordt wel een heel speciaal welkom! Sinterklaas is heel blij met deze ontwikkelingen: “Ik wist natuurlijk dat het goed zou komen. Toen Nathalie van de CircusKunst mij vorige week belde, heb ik me helemaal niet ongerust gemaakt hoor.We vinden het allemaal heel leuk om naar de Korenbocht te varen. We zijn heel benieuwd naar alle optredens op de Heuvel en kunnen niet wachten om alle kinderen in Oosterhout weer te zien.”

Kiezen
Je kunt dus kiezen waar je de aankomst en de intocht van de Sint en de Pieten wilt beleven dit jaar. Het programma en de show op de Heuvel starten op zondag 21 november om 11.30 uur. De aankomst van de boot is daar live te zien op groot scherm. Wil je naar de Korenbocht, zorg dan dat je daar om 12.00 uur bent. Lekker hard zingen en springen en daarna snel mee naar de Heuvel. Daar hebben de Heuvel horeca-ondernemers gezorgd voor een warm welkom. In de binnenstad kun je er dus een lange, gezellige Sinterklaas middag van maken.

Er lopen die middag verschillen Pietjes door de binnenstad; Strooipieten en acrobatenpieten, maar er zijn ook speciale spelletjespieten die bijvoorbeeld een potje twister, groot memory of bibberspel met je doen! Zoek alle Pieten op en speel een spelletje mee of ga gezellig op de foto!

Het programma op de Heuvel is van 11.30 tot 14.30 uur.

Het programma in de binnenstad en Arendshof is van 13.00 tot 15.00 uur.

Alle informatie over Sinterklaas in Oosterhout is te vinden op: www.sinterklaasoosterhout.nl