De Oosterhoutse Feestwinkel bestaat 44 jaar!

De Oosterhoutse Feestwinkel viert op 5 november haar 44-jarig bestaan. Eigenaresse Astrid laat dit feestje uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. De hele week is het feest bij de Oosterhoutse Feestwinkel en wij gingen bij haar langs om te kletsen over 44 jaar Feestwinkel.

De Oosterhoutse Feestwinkel viert op 5 november haar 44-jarig bestaan. Eigenaresse Astrid laat dit feestje uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. De hele week is het feest bij de Oosterhoutse Feestwinkel en wij gingen bij haar langs om te kletsen over 44 jaar Feestwinkel.

 
Hoe zijn jullie het 44-jarig bestaan aan het vieren? 

‘Met een feestweek vol leuke activiteiten!’. Er zullen een aantal optredens gaan plaatsvinden. Zo komen er op 5 november twee Oosterhoutse artiesten optreden.Ook zullen er dansoptredens zijn en komt de Circuskunst langs! 

Daarnaast staan er veel leuke workshops op het programma. Zo hebben ze workshops schminken voor kinderen, en ook voor de ouders! ‘We hebben workshops waarin je leert hoe je glitter tatoeages maakt en ook zullen we hoeden gaan pimpen!’

 

Wat zijn hoogtepunten uit al die jaren Feestwinkel? 

‘Een terugkomend hoogtepunt is de carnavalsperiode. Dat is altijd geweldig! Dan sta ik met een team van 10 à 12 mensen die het hele jaar nooit met elkaar samenwerken, behalve in die drukke carnavalsperiode. Het is mooi om te zien hoe soepel dat dan toch gaat!’. Vanaf september beginnen feesten als Oktoberfest, Halloween en Sinterklaas. Dat zijn hele leuke periodes vindt Astrid.

‘Wat ook wel een hoogtepunt is, is de groei van een dag per week open naar zes dagen per week open!’

 

Wat typeert De Oosterhoutse Feestwinkel?
Astrid geeft aan dat ze een hele brede branche bekleden. Ze zijn gespecialiseerd in ballondecoraties en hebben een breed aanbod voor themafeesten. Ook is de Oosterhoutse Feestwinkel gericht op materiaal voor jubilea en verjaardagen, dus de ideale winkel voor elk feestje dat je te vieren hebt! ‘We streven ernaar om toch altijd anders dan anders te zijn.’

 

Wat vind je het leukste aan jouw werk? 

‘Alles! is dat stom? Haha.’

Het ligt aan het seizoen geeft Astrid aan. Halloween vindt ze geweldig, dan houdt ze zich graag bezig met grimeren. Het maken van realistische wonden vindt ze erg gaaf! ‘Ook geeft het een goed gevoel als iemands feest aangekleed wordt met onze decoraties, en de klanten daar helemaal hotel de botel van zijn!’

 

Waarom moeten klanten jouw winkel niet overslaan tijdens een dagje Arendshof? 

‘Omdat het hier altijd gewoon stik gezellig is! We hebben de hele dag foute muziek opstaan, en mensen mogen hier lekker zingend de winkel inkomen!’. Kortom; je wordt gewoon vrolijk van een bezoek aan de Oosterhoutse Feestwinkel!

Hier vind je het programma van de feestweek:

Verzonden. Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens.