Vaderdag komt eraan! Heb je al iets leuks bedacht om je papa te verwennen?

Binnenkort is het tijd om jouw vader, ouwe of gewoon papa te verrassen op Vaderdag. Zondag 20 juni is de dag dat jouw vader in de spotlight staat. Weet jij welk cadeau het beste bij hem past? Wij helpen je een handje..

Cadeautips voor vaders!

Is jouw vader een echte levensgenieter en is hij dol op lekker eten en drinken? Geef hem dan een cadeau waar hij zijn vingers bij aflikt! Ga, bijvoorbeeld, voor een heerlijke borrelplank van Specialiteitenhuis Kastelijns of Kippie. Of kies voor traditioneel gebrande koffie of versgebakken nootjes van Branderij Joost.

Heb je een handige vader en wil je hem verrassen met een vaderdagcadeau waarmee hij prima uit de voeten kan? Geef hem dan gereedschap cadeau! Op zoek naar reparatiespullen of gereedschap? Halfords laat jouw vader klussen zonder enige moeite!

Ontspannen, relaxte vaders zijn dol op een goed boek van, bijvoorbeeld, de Boeken Voordeel. Een ruim aanbod aan boeken die jouw vader in huis moet hebben!

Is jouw vader echt sportief? Loopt hij bijvoorbeeld iedere dag vijf kilometer hard? Jouw vader kan maar niet stilzitten. Dan wordt het misschien tijd voor een nieuwe sportoutfit. Loop eens langs bij van Haren of de ANWB winkel, daar hebben ze genoeg keus voor jouw sportieve vader.

Kortom, voldoende keus in Winkelcentrum Arendshof om jouw toffe vader te voorzien van een origineel en leuk cadeau!